Al Quran Bahasa Melayu

Al-Quran adalah yang terakhir daripada Kitab Suci yang dihantar daripada Allah (Tuhan) dan keajaiban terpenting dalam Islam. Ia memiliki petunjuk, rahmat, dan penyembuhan bagi semua umat Islam hingga akhir zaman. Al-Quran adalah rahmat, dan semua umat Islam memerlukannya untuk dicapai. Apakah cara yang lebih baik daripada untuk menjalankan di seluruh Al-Quran Kareem mana sahaja anda pergi pada peranti mudah alih anda?

quran-malay-15

Di sini anda akan menemui aplikasi Al-Quran terbaik untuk Android telefon pintar dan tablet yang membolehkan anda untuk melayari Al-Quran untuk mencari surah yang anda mahu, Baca mana-mana muka surat dalam Al-Quran Suci (disebut dalam Bahasa Arab: FlyHajj Team Haji Mushaf) dalam terjemahan Bahasa Melayu rasmi bagi mana-mana baris, laman dan surah.

Apl mempunyai terjemahan Al-Quran yang rasmi dalam Bahasa Melayu, jadi ia adalah cukup jelas, mudah untuk memahami dan benar-benar setia kepada teks asal bahasa Arab Al-Quran. Ia tepat mengikut teks bahasa Arab, dan mengingatkan pembaca dari kata Bahasa Arab yang asal.

Anda boleh memuat turun aplikasi ini secara PERCUMA tanpa had atau pembelian dalam aplikasi; Ia juga termasuk pilihan yang berikut:

– Membaca Al-Quran yang suci dalam terjemahan Melayu kontemporari yang terbaik
– Dibaca di luar talian selepas muat turun, tiada sambungan internet yang diperlukan
– Dioptimumkan untuk paparan HD

https://play.google.com/store/apps/details?id=quran.Malay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *